Kerst met Tony Chocolonely & Giffy

Een kadobonbon onder de boom

Een KadoBonBon is een Giffy in combinatie met een overheerlijke Tony’s Chocolonely reep. Dit is hét ideale kerstgeschenk voor jouw collega’s en zakenrelaties. Deze relatieschenken zijn namelijk gemakkelijk én snel geregeld, duurzaam en worden door iedereen gewaardeerd.  Voor relatiegeschenken hebben wij interessante samenwerkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Snel en gemakkelijk

De KadoBonBonnen zijn in een handomdraai geregeld, zonder (logistiek) gedoe. Je selecteert een hoeveelheid en kiest de waarde van het cadeautegoed. De KadoBonBonnen worden op het door jou gekozen moment bezorgd bij de gelukkige ontvangers.

Meer weten over mogelijke samenwerkingen op het gebied van relatiegeschenken en actiemarketing? Neem dan contact met ons op. 

Duurzaam

Veel kerstgeschenken belandden achter in een keukenkastje, ongebruikt voor een aantal maanden totdat de houdbaarheidsdatum dwingt om het geschenk weg te gooien. Niet zo duurzaam. Een KadoBonBon is gelukkig wel duurzaam. Chocolade van Tony Chocolonely kan niemand langer dan een dag laten liggen, (laat staan weggooien) en met een Giffy kiest de ontvanger zelf een cadeau naar wens. Daarnaast draag je met de aankoop van een KadoBonBon bij aan het verminderen van microplastic en plasticafval, omdat Giffy de Plastic Soup Foundation steunt. Ten tweede draag je bij aan het streven naar 100% slaafvrije chocolade, wereldwijd.

Voor iedereen geschikt

Een KadoBonBon is niet alleen duurzaam, maar ook voor iedereen geschikt. De gelukkige ontvanger kiest – onder het genot van de heerlijke chocolade, gezellige kerstliedjes en een knisperend haardvuurtje – een cadeau naar keuze via Tony’s GiffyStore. Met merken als Bol.Com, Amazon, Spotify en Zalando – en tickets voor bijvoorbeeld de Efteling en het van Gogh museum – zit er voor iedereen wat bij.

Bestel

Kies de waarde en hoeveelheid codes die je wilt bestellen. Dit kan via een business account of stuur ons gewoon een mail of WhatsApp.


Verstuur

De KadoBonBonnen worden op het door jou gekozen moment bezorgd bij de gelukkige ontvangers.

Verzilver

De ontvanger kiest met de Giffy code op https://ilovegiffy.com/shop/tonyschocolonely/ zijn/haar favoriete cadeaukaart of tickets.