Kerstcadeau snel en gemakkelijk geregeld

Welkom in de GiffyStore! Dé pagina waar je de kerstcadeaus voor jouw bedrijf in een handomdraai regelt. Begin met het kiezen van een passend Gift Card ontwerp en bepaal daarna de waarde van het cadeautegoed. Vervolgens voeg je een persoonlijke (video)boodschap toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke bedrijfsvideo, een warme kerstboodschap van de directeur of desbetreffende leidinggevende. Na het afrekenen wordt de Giffy, op een door jou gekozen moment, verstuurd naar de ontvangers. 

Een cadeau voor iedereen

Giffy-ontvangers kiezen vervolgens zelf uit een groot aanbod cadeaukaarten en tickets. Met merken als Bol.Com, Amazon, Spotify en Zalando – en tickets voor bijvoorbeeld de Efteling en het van Gogh museum – zit er voor iedereen wat bij. Dat maakt Giffy het perfecte relatiegeschenk, want het is een cadeau dat bij iedereen pas

Duurzaam en digitaal

Een Giffy wordt verstuurd via email of WhatsApp, digitaal dus. Dit is niet alleen een duurzame manier van verzending, maar ook een gemakkelijke want met deze digitale verzending voorkom je een hoop (logistiek) gedoe. Een Giffy is dus een slimme, duurzame en makkelijke manier om persoonlijke en digitale kerstgeschenken te geven waar iedereen blij mee is.  

Hoe werkt Giffy

Stuur een willekeurig bedrag aan Giffy-waarde en geef daarmee echte keuzevrijheid. Voeg een persoonlijk bericht toe, neem een videoboodschap op of gebruik een van onze creatieve 'wrappers'. Of voeg simpelweg Giffy-codes toe aan uw product of campagne.

Bestel

Kies de waarde en hoeveelheid codes die je wilt bestellen. Dit kan via een business account of stuur ons gewoon een mail of WhatsApp.

Verstuur

Verstuur de codes direct vanuit je business account en voeg er een persoonlijk bericht aan toe. Of download de codes en verwerk ze in een eigen bericht/campagne.

Verzilver

De ontvanger kiest op www.ilovegiffy.com zijn/haar favoriete cadeaukaart of tickets. Betaal met de Giffy code en ontvangt de cadeaukaart of tickets direct in jouw inbox.