Nieuws.

De Plasticfree Lifestyle Giftcard is te besteden bij NoPlasticPlease.nl, hét warenhuis voor een plasticvrij leven.

Wil je graag een leven met minder plastic afval? Of je nu al een eind op weg bent of de eerste stapjes nog moet zetten: NoPlasticPlease.nl is er voor iedereen die graag een steentje bijdraagt aan een schonere planeet. Aan de hand van de categorieën Badkamer, Keuken, Huishouden, Kinderen en Onderweg neemt de shop jou mee langs handige plastic-vervangende artikelen voor jouw dagelijks leven. Zo wordt het aanpassen van je lifestyle leuk en heel gemakkelijk!

Van heerlijk geurende, natuurlijke shampoo bars en deo’s tot composteerbare keukenfolie, en van bamboe tandenborstels tot stoere, duurzame thermosflessen: je vindt het allemaal in deze one-stop-shop. 

Net als Giffy steunt NoPlasticPlease.nl de Plastic Soup Foundation. We bundelen onze krachten op onze missie om microplastics en plastic afval te verminderen. Daar hebben we consumenten en bedrijven bij nodig. Doe jij mee?

Bestel nu! contact@getgiffy.com  

Zo verpak je nou een Giffy!

Kraft Heinz beloont haar medewerkers met een Kraft Heinz Giffy card en die verpakken ze telkens met een eigen ‘video wrapper’. Wil je er ook eentje voor jouw bedrijf? Contact@getgiffy.com. We maken ‘m gratis en voor niets!

Maart 2021; Giffy is officieel Eco Angel van de Plastic Soup Foundation

jan/feb 2021: Enkele geweldige nieuwe internationale klanten die zich hebben aangesloten bij de missie van Giffy.

Dec 2020: Bekijk de videoboodschap over Giffy van medeoprichter van Apple, Steven Wozniak.

Okt 2020: Bekijk onze nieuwe Giffy-video waarin wordt uitgelegd waar het bij Giffy allemaal om draait. 

Mei 2020: KPN heeft een eigen KPN Giffy-kaart gelanceerd, die exclusief kan worden ingewisseld op www.ilovegiffy.com/shop/kpn

Jan 2020: Met de Giffy Card kan de ontvanger overschakelen naar een cadeaukaart van hun favoriete merk. De card is weer op te waarderen zodat bedrijven een effectieve en continue relatie kunnen hebben met hun personeel en klanten. Koop je Giffy Card en verzilverwinkel in je eigen look en feel!