KPN beloont haar klanten.

KPN beloont haar klanten met een Giffy cadeaucode in de stijl van KPN. 
Met de KPN Giffy code kan men zelf een ‘cadeaukaart naar keuze’ uitkiezen op KPN’s eigen Giffy shop

Ook bedrijven met medewerkers verspreid over geheel Europa gebruiken Giffy cadeaucodes voor het belonen van medewerkers. Giffy biedt een assortiment in >25 landen.

Clay Solutions beloont mét persoonlijke film.

Giffy biedt creatieve oplossingen voor het personaliseren van campagnes.

Clay Solutions heeft haar medewerkers een Giffy cadeau gedaan en daarbij gebruik gemaakt van de ‘personal movie generator’.  Een gepersonaliseerde boodschap zorgt voor een hogere waardering van het geschenk.

Een fles wijn met een Giffy.

Giffy codes kunnen aan elk product worden toegevoegd, waardoor er een combinatie tussen fysiek en digitaal ontstaat.

De QR code bevat de link naar de persoonlijke (video)boodschap én naar de Goffy store.

Een wenskaart mét een Giffy.

Bij Kaartje2Go kan men online échte wenskaarten versturen. Vanaf nu kan men daar ook een Giffy cadeau code aan toevoegen. De ontvanger kan deze direct verzilveren voor een digitale cadeaukaart naar keuze.

Bloemen + Giffy met e-Bloom.

Bij e-Bloom kan men online bloemen en planten bestellen. Het is de groenste leverancier van prachtige boeketten. Vanaf heden is het mogelijk om een Giffy cadeau code aan het boeket toe te voegen. Daarmee wordt het boekt een volwaardig cadeau.

www.e-bloom.nl

Heineken klantenservice en Giffy.

“Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.”  De kunst is om het snel en goed op te lossen. Merken willen niet dat ontevreden klanten gaan rondzwerven op internet en hun ongelukkige ervaring delen.

Heineken en Vrumona hebben Giffy ingezet om de klant vlot en naar tevredenheid te compenseren als er iets mis gaat. Een branded giftcard incl. persoonlijke video van de klantenservice worden direct vanuit het Giffy dashboard verzonden. De giftcard code kan verzilverd worden voor special content die gerelateerd zijn aan Heineken. (restaurants, gall&gall, Albert Heijn etc)

KPN werft klanten met Giffy.

Member get Member programma’s zijn een uitstekende manier om klanten te werven. Een geld beloning uitkeren zorgt vaak voor de nodige uitdagingen en het wordt niet als een cadeau ervaren. Daarom heeft KPN er voor gekozen om Giffy cadeau codes uit te keren aan de bestaande én de nieuwe klanten van het Member get Member programma. Er hoeven dus geen bankgegevens uitgewisseld te worden. Iedereen krijgt snel en digitaal zijn/haar Giffy cadeau en kan een cadeaukaart naar keuze uitkiezen in de KPN Giffy shop

Microsoft Europa beloont medewerkers.

Microsoft gebruikt Giffy om medewerkers te belonen in ruim 20 landen. Vanuit het Giffy dashboard krijgen de medewerkers diect een email met daarin de Giffy cadeaucode én een persoonlijke boodschap van de directie.

Employee benefits met Yourcampus.

YourCampus maakt het flexibel belonen van medewerkers makkelijk. Via het platform kunnen het MKB en scale-ups hun werknemers voortaan heel eenvoudig belonen via secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij iemands persoonlijke situatie en interesses. Of ze nu thuis, op kantoor of remote werken. Doordat medewerkers zelf benefits kunnen kiezen, waaronder Giffy’s, zijn ze meer gemotiveerd en verbetert hun welzijn en de binding met de werkgever.

Meer weten? Spreek direct met ons per WhatsApp onderaan deze pagina.
Of mail naar contact@getgiffy.com