Altijd een passend cadeau!

  • Geef Giffy cadeau tegoed van € 5,- tot € 250,-
  •  De ontvanger kiest zélf zijn/haar favoriete cadeaukaart.
  • Keuze uit alle bekende merken.
  • Beschikbaar in > 25 landen.
  • Ontvang een offerte binnen 1 uur.
  • Bestellen op factuur.

U wilt een persoonlijk en gewenst zakelijk cadeau geven, maar het is moeilijk om al uw medewerkers en klanten tevreden te stellen. Stuur dan Giffy cadeaus! Een Giffy cadeau is een digitale cadeaukaart/online cadeaubon die de gebruiker keuzevrijheid geeft. Vragen? Chat met ons via Whatsapp onderaan de pagina of mail: contact@getgiffy.com.

 
 

Deze bedrijven geven Giffy cadeau:

Doe het zelf digitaal

Ontvang je eigen Giffy account. Hier kun je 1 of 1000 Giffy cadeau codes bestellen en direct per email versturen. Voeg er een leuke tekst en filmpje bij om het nóg leuker te maken.

Geef het fysiek

Als de gelegenheid vereist dat je een cadeau fysiek moet geven, dan kan dat ! We drukken de Giffy cadeau code op een wenskaart eventueel met een QR code die leidt naar de persoonlijke videoboodschap.

Ontzorg service

Wil je  een campagne doen of gewoon iemand bedanken, maar heb je er even de tijd niet voor. Bel of mail ons en we pakken het direct op en sturen alles dezelfde dag nog uit. Contact@getgiffy.com

Ruime keuze aan cadeaukaarten

Met je Giffy cadeau code kun je zelf jouw favoriete cadeaukaart kiezen en deze binnen een paar seconden in je mailbox terugvinden.

Je kunt kiezen uit alle bekende merken cadeaukaarten én tickets voor alle attracties over de gehele wereld.

Bekijk het complete Nederlandse assortiment.

Ontvang binnen 1 uur een offerte
Mail: contact@getgiffy.com  
Bel: 06-54263082